More Website Templates @ TemplateMonster.com - April 07, 2014!

Taxi Antwerpen prijs

 

Bekijk onze speciale tarieven van/naar de luchthaven. Wij zijn gevestigd in het hartje van de mooie stad Antwerpen! Waarom kiezen voor Global Taxi Antwerpen? Global Taxi hanteert de goedkoopste taxitarieven van Antwerpen.
Read More
U zoekt Ceremoniewagens huren/verhuur? Bij De Trouwfeest Dj, kunt u snel en eenvoudg een ceremoniewagen in u buurt vinden. om jouw veilig naar je locatie te vervoeren. Limousine verhuur zoals het hoort op maat van de klant. .
Read More
Taxivervoer in de regio Antwerpen en randgebieden tegen concurrerende prijzen. Groepsvervoer voor een avontje uit met een groep vrienden. Luchthavenvervoer tegen vaste prijzen naar alle luchthavens. Wij staan 24/7 klaar ...
Read More
Heeft U Luchthavenvervoer naar ZAVENTEM nodig? Bel AirPort Riders te Antwerpen op 03/2363838. Actief in de regio's Antwerpen,Brasschaat,Ekeren,Merksem,Schoten, Schilde,Kapellen.
Read More
Bij ons vind je alle Belgische bedrijven die vooral actief zijn in de B2B sector. Van grote multinationals tot kleine KMO's, we tonen je steeds de juiste bedrijven met de juiste oplossingen voor je noden.
Read More
Wij zijn 1 van de grootste taxibedrijven van Antwerpen en we zijn de beste keuze voor individueel en zakelijk vervoer. Onze dienstverlening bestaat uit taxiservice van en naar Antwerpen, luchthavenvervoer, ...
Read More
Een auto huren? Bekijk hier alle huurauto's van Luxauto & reserveer uw minibus, bestelwagen of vrachtwagen online!
Read More
Een campervan staat voor mobiliteit, flexibiliteit, dagelijks gebruik, ideaal als basisvoertuig. Reeds 15 jaar ervaring in camperbussen.
Read More

Busreizen, zorgvuldig georganiseerd meer dan 90 bestemmingen, inclusief ophaaldienst, excursies inbegrepen, rookvrije autocars. .
Read More

 

Op zoek naar Taxi Antwerpen prijs?

Het taxitarief wordt opgelegd en gecontroleerd door het stadsbestuur van Antwerpen.Antwerpen - Zaventem, of bestelde ritten Zaventem - Antwerpen (inclusief 50 km en 15 minuten wachttijd) 75,00

 

Antwerp tax prijzen

Het taxitarief wordt opgelegd en gecontroleerd door het stadsbestuur van Antwerpen. Alle elementen van het tarief worden aangegeven door de taxameter. De kilometerprijs wordt aangerekend van het vertrek van de klant tot aan zijn bestemming. Vertrekgeld 2,95 Prijs per kilometer 2,00 Wachtgeld per uur 35,00 Nachttoeslag (Tussen 22u en 6u) 2,50. Voor ritten van meer dan 100 km, wanneer de klant mee terugkomt naar Antwerpen, wordt de kilometerprijs gebracht op: 1,00

 

Prijzen voor een taxi of taxibusje in Antwerpen

Een vaak voorkomend misverstand betreffende het gebruik van een taxi in Antwerpen heeft te maken met de gehanteerde taxitarieven. Deze kunnen immers niet vrijwillig bepaald worden door elke taximaatschappij, doch worden vastgelegd door de stad Antwerpen zelf. Meer informatie over de offici๋le tarieven kan u terugvinden op de website van APTU – de Antwerpse Provinciale Taxi Unie.

Tarieven - Antwerpse Provinciale Taxi Unie

Het taxitarief wordt opgelegd en gecontroleerd door het stadsbestuur van Antwerpen. Alle elementen van het tarief worden aangegeven door de taxameter. De kilometerprijs wordt aangerekend van het vertrek van de klant tot aan zijn bestemming. Op het einde van de rit moet moet de chauffeur u een vervoersbewijs geven waarop o.a. de ritprijs is vermeld, de identificatie van de taxi en gegevens over opstapplaats en bestemming. Richtprijzen voor ritten vanuit Antwerpen: Belgi๋ Euro Charleroi € 190 Luik ( Bierset) € 210 Oostende € 212 Wevelgem € 177 Zaventem € 75 Luxemburg (GH) € 441 Nederland Eindhoven € 150 Maastricht € 177 Rotterdam € 168 Schiphol € 285 Frankrijk Lille € 219 Parijs (+ peage) € 625 Duitsland Dusseldorf € 340 Frankfurt € 700 Keulen € 360 Prijzen zijn inclusief 6% BTW en 15 min. wachttijd. Extra wachttijd komt op € 35/uur. Eventuele parkingkosten zijn niet inbegrepen.

Taxi Antwerpen | Luchthavenvervoer Zaventem vanaf 55 euro !

Airport Taxis is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in luchthavenvervoe?r. Onze professionele dienstverlening wordt uitgevoerd door ervaren taxichauffeurs die de omgeving en verkeerssituatie als geen ander kennen. ?Wij zijn uitermate geschikt om u snel, veilig en stipt op uw plaats van bestemming te brengen. Een taxi bestellen is nooit zo gemakkelijk geweest. Maak gebruik van ons handig reservatieformulier?! Wij komen u ter plaatse ophalen e?n ??brengen u ?ook achteraf weer terug ?indien u dat wenst.

Bereken uw rit op TaxiBoeken.be

Wenst u ook door ons terug gebracht te worden? Enkele rit, Heen en terug. Reacties van klanten. ~ Bjorn. "Prima op tijd en aan de afgesproken prijs. Ik weet nu wie te bellen de volgende keer! Bedankt!" Lees meer reacties ป. Twitter. Contacteer ons. Bel ons : 0478 27 63 20. Mail ons : info@taxiboeken.be.

Prijs Taxi Antwerpen

Als je op zoek bent naar de prijs van een taxirit van, naar en binnen Antwerpen zit je hier goed. Ons taxibedrijf vervoert u binnen en buiten Antwerpen aan zeer scherpe prijzen! Wij hanteren ้้n heldere tariefstructuur. Onze chauffeur rijdt altijd netjes op de meter, zodat u kunt zien waar u aan toe bent. Wil je een korte of lange rit de prijs voor een taxi in Antwerpen ontdek je op onze website.