More Website Templates @ TemplateMonster.com - April 07, 2014!

Taxi Schilde

 

Bekijk onze speciale tarieven van/naar de luchthaven. Wij zijn gevestigd in het hartje van de mooie stad Antwerpen! Waarom kiezen voor Global Taxi Antwerpen? Global Taxi hanteert de goedkoopste taxitarieven van Antwerpen.
Read More
U zoekt Ceremoniewagens huren/verhuur? Bij De Trouwfeest Dj, kunt u snel en eenvoudg een ceremoniewagen in u buurt vinden. om jouw veilig naar je locatie te vervoeren. Limousine verhuur zoals het hoort op maat van de klant. .
Read More
Taxivervoer in de regio Antwerpen en randgebieden tegen concurrerende prijzen. Groepsvervoer voor een avontje uit met een groep vrienden. Luchthavenvervoer tegen vaste prijzen naar alle luchthavens. Wij staan 24/7 klaar ...
Read More
Heeft U Luchthavenvervoer naar nodig? Bel AirPort Riders te Antwerpen op 03/2363838. Actief in de regio's Antwerpen,Brasschaat,Ekeren,Merksem,Schoten, Schilde,Kapellen en ver daarbuiten..
Read More
Bij ons vind je alle Belgische bedrijven die vooral actief zijn in de B2B sector. Van grote multinationals tot kleine KMO's, we tonen je steeds de juiste bedrijven met de juiste oplossingen voor je noden.
Read More
Wij zijn 1 van de grootste taxibedrijven van Antwerpen en we zijn de beste keuze voor individueel en zakelijk vervoer. Onze dienstverlening bestaat uit taxiservice van en naar Antwerpen, luchthavenvervoer, ...
Read More
Een auto huren? Bekijk hier alle huurauto's van Luxauto & reserveer uw minibus, bestelwagen of vrachtwagen online!
Read More
Een campervan staat voor mobiliteit, flexibiliteit, dagelijks gebruik, ideaal als basisvoertuig. Reeds 15 jaar ervaring in camperbussen.
Read More

Busreizen, zorgvuldig georganiseerd meer dan 90 bestemmingen, inclusief ophaaldienst, excursies inbegrepen, rookvrije autocars. .
Read More

 

Op zoek naar Taxi Brasschaat

Het taxitarief in de regio Antwerpen wordt opgelegd en gecontroleerd door het stadsbestuur van Antwerpen.Alle taxi's rijden aan vaste tarieven binnen Antwerpen.

 

VHF Taxi Brasschaat
VHF Taxi biedt haar klanten de beste transport ervaring. Of het nu gaat om een korte, lokale rit waarvoor de klant zich regelmatig door ons laat rijden, of een lange incidentele reis; VHF Taxi streeft er naar dat de passagier ontspannen en tijdig arriveert om zo het maximale uit hun afspraak of andere tijdsbesteding te halen. Antwoord op elke transportvraag De taxi’s en chauffeurs van VHF Taxi zijn altijd beschikbaar. Ze bieden een betaalbare oplossing voor elke logistieke vraag. Taxi’s van VHF Taxi zijn jouw betaalbare oplossing voor korte of lange ritten, passagiers die alleen of in een groep reizen, of het vervoeren van personen, pakketten of maaltijden.

 

Peltax | Gele Taxi | Brasschaat Taxi

Dé ideale partner voor al uw transport in en rond Antwerpen. Zowel vervoer van een individu (taxi), als voor groepen van 400 personen of meer (autocars).

luchthavenvervoer brasschaat
Ons bedrijf met een uitgebreide wagenpark en chauffeurs met jarenlange ervaring bieden u goedkoop luchthavenvervoer aan. Op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer? Onze chauffeurs beschikken over een uitgebreid wagenpark waarmee zij u in alle comfort kunnen vervoeren. Heeft u een taxi nodig vanuit regio Brasschaat? In dat geval kan u beroep doen op Airport Taxis. Onze expertise is gericht op luchthavenvervoer voor geheel België. Wij zorgen voor uw transport en dit voor zowel nationale als internationale bestemmingen. Airport Taxis is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in luchthavenvervoer. Onze professionele dienstverlening wordt uitgevoerd door ervaren taxichauffeurs die de omgeving en verkeerssituatie als geen ander kennen. Wij zijn uitermate geschikt om u snel, veilig en stipt op uw plaats van bestemming te brengen. Een taxi bestellen is nooit zo gemakkelijk geweest. Maak gebruik van ons handig reservatieformulier?! Wij komen u ter plaatse ophalen e?n ??brengen u ?ook achteraf weer terug ?indien u dat wenst.

Taxi in Antwerpen, Brasschaat,

Een overzicht van taxi's in Antwerpen, Brasschaat, Ekeren, Merksem & Schoten - Ditronic.

Taxi's Brasschaat | goudengids.be

2 VHS Business Transportation. Dullingen 106, 2930 Brasschaat. Taxi's; Luchthavenvervoer; Taxi. 3 CoTax. Door Verstraetelei 43, 2930 Brasschaat. Taxi's. 4 ALLORNO. Geraniumlaan 4, 2960 Brecht. Taxi's. 5 Taxi Noorderkempen. Kapelsesteenweg 370, 2930 Brasschaat. Taxi's. 6 Kapelse M-Taxi. Berkenlaan 24, 2950 .

Brasschaats taxibedrijf investeert in elektrische Tesla's

VHF Taxi is bezig met de vergroening van zijn wagenpark. Het bedrijf kocht zopas twee Tesla’s aan die 100% elektrisch rijden. VHF Taxi beschikt momenteel over twintig wagens. Twee daarvan zijn volledig elektrisch, vijf andere rijden op aardgas. Het is de bedoeling de resterende dertien wagens op termijn te vervangen door Tesla’s. “Het is een hele verbetering. Onze chauffeurs hebben allemaal een opleiding gevolgd en zijn in de wolken over het rijcomfort. In feite heb je nog maar een pedaal nodig. Als je het gaspedaal loslaat, begint de wagen automatisch op de elektromotor af te remmen. Daardoor blijven de remmen ook veel langer bruikbaar. We hebben vijfduizend kilometer met een Tesla getest en de resultaten zijn fenomenaal”, zegt Steven Van Hoof van VHF Taxi. “De twee wagens hebben een bereik van 350 kilometer. Met een super charger laadt de wagen in een halfuur volledig op. Maar van die opladers zijn er nog niet veel. Bij een gewoon oplaadpunt heeft de wagen tien uur nodig. Weldra wordt een nieuw laadpunt aan onze stelplaats gezet. In kmo-zone Campus Coppens bevindt zich een laadpunt, maar dat is redelijk traag”, vervolgt Van Hoof. VHF Taxi zegt met de hand op het hart dat de taxiritten niet duurder worden. “Wij behouden onze tarieven. Ook al zijn deze Tesla’s natuurlijk wel duur. Per wagen betaal je zo’n 100.000 euro. Een voertuig op aardgas kost 35.000 euro. Bovendien worden de subsidies voor wagens op duurzame energie in ons land fel teruggeschroefd.”