More Website Templates @ TemplateMonster.com - April 07, 2014!

Taxi luchthaven Oostende

 

Bekijk onze speciale tarieven van/naar de luchthaven. Wij zijn gevestigd in het hartje van de mooie stad Antwerpen! Waarom kiezen voor Global Taxi Antwerpen? Global Taxi hanteert de goedkoopste taxitarieven van Antwerpen.
Read More
U zoekt Ceremoniewagens huren/verhuur? Bij De Trouwfeest Dj, kunt u snel en eenvoudg een ceremoniewagen in u buurt vinden. om jouw veilig naar je locatie te vervoeren. Limousine verhuur zoals het hoort op maat van de klant. .
Read More
Taxivervoer in de regio Antwerpen en randgebieden tegen concurrerende prijzen. Groepsvervoer voor een avontje uit met een groep vrienden. Luchthavenvervoer tegen vaste prijzen naar alle luchthavens. Wij staan 24/7 klaar ...
Read More
Heeft U Luchthavenvervoer naar ZAVENTEM nodig? Bel AirPort Riders te Antwerpen op 03/2363838. Actief in de regio's Antwerpen,Brasschaat,Ekeren,Merksem,Schoten, Schilde,Kapellen.
Read More
Bij ons vind je alle Belgische bedrijven die vooral actief zijn in de B2B sector. Van grote multinationals tot kleine KMO's, we tonen je steeds de juiste bedrijven met de juiste oplossingen voor je noden.
Read More
Wij zijn 1 van de grootste taxibedrijven van Antwerpen en we zijn de beste keuze voor individueel en zakelijk vervoer. Onze dienstverlening bestaat uit taxiservice van en naar Antwerpen, luchthavenvervoer, ...
Read More
Een auto huren? Bekijk hier alle huurauto's van Luxauto & reserveer uw minibus, bestelwagen of vrachtwagen online!
Read More
Een campervan staat voor mobiliteit, flexibiliteit, dagelijks gebruik, ideaal als basisvoertuig. Reeds 15 jaar ervaring in camperbussen.
Read More

Busreizen, zorgvuldig georganiseerd meer dan 90 bestemmingen, inclusief ophaaldienst, excursies inbegrepen, rookvrije autocars. .
Read More

 

Taxi luchthaven OostendeGezocht?

 

Taxi, oostende, openbaar vervoer, taxibond oostende

De dertig chauffeurs van Taxibond Oostende nodigen u van harte uit om een beroep te doen op onze taxidiensten. Dagelijks zetten zij zich in om u veilig en comfortabel op uw bestemming te brengen, waar dat ook is! Taxibond Oostende kan buigen op meer dan 75 jaar kwaliteit en dienstverlening, 365 dagen per jaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag! Het sociale alternatief Taxibond Oostende gelooft sterk in de sociale rol die voor een taxibedrijf is weggelegd als aanvulling op het reguliere openbaar vervoer. Sommige mensen kunnen om diverse redenen geen gebruik maken van het gezamelijk openbaar vervoer in de stad. De taxi is het ideale alternatief om de helpende hand te bieden, zeker s nachts wanneer dit de enige vorm is van openbaar vervoer.

 

Ostend Luchthaven Taxi - Ostend Airport Transfers - Taxi2airport.com

Wilt u uw zakenreis of vakantie naar Ostend Luchthaven zorgeloos, comfortabel en voordelig starten of afronden? Wij maken uw transfer to Ostend Luchthaven graag tot een ontspannen transfer ervaring! Boek online makkelijk en voordelig uw Ostend Luchthaven taxi. Of u nu alleen reist, in gezinsverband of met een grotere groep van of naar Ostend Luchthaven, u vindt bij ons altijd de luchthaven transfers Ostend Luchthaven die past bij uw behoefte. Kies uit:

Transfer naar Ostend Luchthaven per sedan (personenauto),
Per limousine vertrekken of arriveren bij Ostend Luchthaven,
Minibus, handig en gezellig voor gezinnen of kleinere groepen,
Bus met Ostend Luchthaven transfer voor grotere groepen

TAXI2AIRPORT.COM begrijpt de Ostend Luchthaven taxi wensen van haar klanten en is dé manier om uw transfer to Ostend Luchthaven zo eenvoudig en ontspannen mogelijk te maken.

.

Tarieven Luchthaven Oostende | Mijn Taxi

Tarieven. Het taxitarief wordt opgelegd en gecontroleerd door het stadsbestuur van Oostende - Bredene en Middelkerke. TARIEF. Instapbedrag : 3,50 euro. Prijs per kilometer : tarief A = 2.30 euro. Prijs per kilometer : tarief B (van standplaats heen en terug) = 1,15 euro. Tarief C : Dit forfaitair tarief geldt tussen 00:00 s nachts ..

Tui.be

Taxi. Taxi's met tijdmeter staan doorlopend ter beschikking voor de aankomsthal. Het tarief van de luchthaven naar het centrum van Brussel bedraagt ongeveer 45. Taxi's met een vergunning herken je aan het geel en blauw vergunningsteken. Doe nooit een beroep op taxi's zonder vergunning! Rolstoelgebruikers kunnen ...

Alle diensten van Ostend Taxi

De taxi is het ideale alternatief als u comfortabel, snel en rechtstreeks op uw plaats van bestemming wil komen. Onze dispatching staat 24/7 tot uw dienst. De gevraagde taxirit wordt zo snel mogelijk opgenomen in onze planning en de dichtstbijzijnde taxi wordt meteen doorgestuurd om U en Uw medereizigers te vervoeren naar Uw bestemming